Üdvözlöm a GARDA-HÁZ weboldalán!

A GARDA-HÁZ Kft. fő tevékenysége, családi és társas házak tervezése, generál kivitelezése ill. építkezések szervezése, lebonyolítása. 

Az építőiparban szerzett tapasztalataim alapján meggyőződtem arról, hogy a legfontosabb egy házépítés során a személyes, szoros, bizalomra épülő, jól együttműködő kapcsolat a megrendelő és kivitelező között. Ezt a kijelentésem az elmúlt 16 év építőiparban aktívan eltöltött időre és a több mint 200 megépített családi házra alapozom.
Ahhoz, hogy otthona kellemes, jól élhető, harmóniát árasztó és a család életvitelének megfelelő legyen, hogy kiváló minőségben, fokozottan energiatakarékosan de kedvező áron épüljön meg, személyesen nyújtok segítséget.    

Kovács Szabolcs (ügyvezető)

 


Építésszervezés

Az életük során az emberek is rendszerint csak egyetlen szakterületen tevékenykednek, ebbõl következik hogy sok mindent nem maguk végeznek el, hanem egyszerûen másokkal végeztetnek el, akik a saját területük szakemberének számítanak és ott jobb eredményeket céloznak meg. Ez az építés során azt jelenti, hogy: — az építész tervezi az épületet — a statikus mérnök kiszámolja az épületben fellépõ erõket — a szakmérnökök az épület technikai berendezéseit tervezik — a belsõépítész tervezi a belsõ interiõrt. Szükség van valakire aki ezt a szétbontott dolgot újra egy egésszé fûzi össze, aki észreveszi az összefüggéseket, aki a munkamegosztás statikus merevségét újra egy mozgalmas organizmussá tudja összefûzni. Õ az építõmenedzser, aki: — menedzsel — észreveszi az összefüggéseket — gondoskodik arról is, hogy minden mûködjön.

Ez a mi Küldetésünk, és a munkánk lényege.


Cégünk vezetése és dolgozói elkötelezettek a minőség mellett.

 
 
 
Cégünk vezetése és dolgozói elkötelezettek a minőség mellett.
 
Legfőbb törekvésünk, hogy az általunk létrehozott épületek kiváló minőségben készüljenek el, illeszkedjenek a természetes környezetbe, megvalósításuk során fokozott figyelmet fordítsunk a környezetvédelmi szempontokra, korszerű műszaki technológiák és anyagok használatára.

Céljaink elérése érdekében maradéktalanul korrekt, kiszámítható üzleti magatartást tanúsítunk megbízóink és megbízottaink iránt egyaránt.